Loading

Concursul "Ion Barbu - Dan Barbilian", la cea de-a XVI-a ediţie

31.10.2011 | Luminiţa MORARU
Votul dumneavoastră: Încă nu aţi votat acest articol | Media: 3 (2 voturi)
Publicat în ediţia: 2217
Secţiune principală: Actualitate
Cei mai buni elevii participanţi la concurs au fost premiaţi

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Călăraşi a organizat, în perioada 28-30 octombrie 2011, cea de-a XVI-a ediţie a concursului "Ion Barbu - Dan Barbilian". Pe 28 octombrie 2011, la sala Teatrului Popular "Aurel Elefterescu" din municipiul Călăraşi a avut loc festivitatea de deschidere a Concursului Naţional "Ion Barbu – Dan Barbilian". Din partea prefecturii a fost prezent directorul de Cancelarie, Dragoş Coman, care a transmis mesajul prefectului judeţului Călăraşi, Emil Muşat. "Doamnelor şi domnilor profesori, domnişoarelor şi domnilor elevi, vă urez tuturor bun venit în judeţul Călăraşi. Fiind în aceste zile prezent la Călăraşi, la unul dintre cele mai de tradiţie concursuri călărăşene, pot să vă consider acum pe toţi ca făcând parte din fiinţa Călăraşiului, ca fiind parte din Călăraşiul cultural, literar, tehnic sau ştiinţific. Sunt mândru pentru faptul că dumneavoastră, elevi şi cadre didactice, ne vizitaţi judeţul ca şi elită. Spun elită, deoarece Concursul Naţional cu participare internaţională de matematică şi literatură 'Ion Barbu – Dan Barbilian' reuneşte vârfuri ale educaţiei româneşti şi nu numai", se arată în mesajul transmis de prefectul Emil Muşat. În cele două zile de concurs, elevii au participat la: concursul tip Olimpiada Internaţională de Matematică "Mathematical Danube Competition" pentru elevii din lotul olimpic lărgit al României; concursul interjudeţean de matematică adresat şcolarilor din clasele V-VIII; concursul de matematică Călăraşi - Silistra adresat celor din clasele IX-XII; concursul naţional de literatură română cu participare internaţională pentru liceenii din clasele a XI-a şi a XII-a; concursul interjudeţean de literatură română pentru elevii din clasa a VIII-a; conferinţe susţinute de personalităţi ştiinţifice şi culturale din ţară şi din străinătate. Concursul "Ion Barbu - Dan Barbilian" este cuprins în calendarul concursurilor naţionale şcolare.

 

PELEŢI

Societate comercială 100% românească produce şi oferă spre

vânzare peleţi din resturi vegetale și peleți din rumeguş,

ambalaţi în saci de 20 kg sau la saci big bag 1000 kg.

Profitaţi de preţurile de vară!!

Pentru cantităţi mari, preţul este negociabil, iar la cantităţi de 24 de tone achizitionate beneficiaţi de transport gratuit, în limita a 300 de km, începând din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi.

Peleţii din resturi vegetale și peleții din rumeguș sunt recomandaţi pentru foc.

Preţul este negociabil, în functie de cantitate, preferinţe, ambalare etc. Pentru mai multe detalii sunaţi la numerele de telefon: 0721/116.430; 0720/256.997.

Log IN

Gunoi cu lopata
Gunoi cu lopata (14.08.2014)

Parteneri Media

Cine e online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 21 vizitatori online.